HTML

Biomama, Ökomama

Friss topikok

  • okomamik: @picpaca: Igen, az okomamik kukac indamail pont hu-ra írj. Köszi (2012.09.22. 17:25) A kezdet...

Kemencék biofalva: Máriahalom

2013.01.12. 17:15 okomamik

Bedobtam a témát a közösbe: írjon akinek van kedve, de nem sok vállalkozó kedvvel találkoztam. Úgyhogy összekaptam a gondolataimat, s eszembe jutott Máriahalom, ahol nemrég jártam. 

Egyik barátnőm ugyanis szintén jelentkezett erre a képzésre, de nem vették fel, s mivel nem akart visszamenni a belvárosi albérletébe két gyerekkel, fogta magát, s leköltözött egy biofaluba. Máriahalomra.

vendeghaz_1.gif

Ebben a vendégházban minden helyiséget különböző kemencék fűtenek. Akár kiállítást is lehetne szervezni, annyiféle melegítő csoda van itt.

kemence.gif

Tágas szobák, csoportfoglalkozásoknak.

terem.gif

Távol a város zajától, szinte beleolvadva a természetbe él itt egy kis közösség, aki szeretne önfenntartóvá válni. Önkéntesek, családdal, gyerekekkel, vagy anélkül jönnek, maradnak egy darabig, aztán továbbállnak Mégis, attól amit beletesznek, ez a hely él, és mesél, a maga egyszerű szépségében, természetességében.

Hiszen a sorra épülő házak szinte lélegeznek, s a kemence, a ház szíve, még másnap is melegen tartja az épületet.

Él ez a hely, állatok nélkül is, s csak idő kérdése, hogy ezt azok is észrevegyék, akik teljesebb életre vágynak. Mert itt minden adott az újrakezdéshez. 

Sallak K

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okomama.blog.hu/api/trackback/id/tr205014118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása